Termeni și condiții

Introducere

Folosirea informațiilor oferite pe site-ul adidajbv.ro corespund cu acceptarea de către utilizator a termenilor și a condițiilor de mai jos. Termenii și condițiile se pot modifica periodic, utilizatorul având obligația să verifice actualizările de fiecare dată când accesează acest site.

adidajbv.ro este site-ul de prezentare al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov.

Conținut și drepturi de autor

Conținutul și designul site-ului aparțin Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov și sunt protejate de legislația privind drepturile de autor. Nu puteți reproduce materialele afișate pe site fără a deține o permisiune scrisă din partea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei informațiilor.

Condiţii de utilizare a site-ului

Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, republicat, descărcat, postat sau transmis sub nici o formă și prin nici un mijloc, fără consimțământul în scris al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov sau menționarea sursei. Este permisă distribuirea (share) site-ului adidajbv.ro sau a paginilor acestuia în rețele sociale. Este permisa descărcare conținutului fiecărei pagini individuale din acest site doar în scop informativ, necomercial, menționând sursa.

Limitarea răspunderii

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov este absolvită în toate cazurile de responsabilitate pentru orice daune (fără a se limita la daune pentru pierderi de profit, întreruperea activității, pierderea informațiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor furnizate.

Dispoziţii finale

Toți utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni și condiții astfel încât accesarea acestuia presupune acceptarea și acordul la precizările Asociației de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov prevăzute în acest document.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Apei din Județul Brașov își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui document, fără notificarea prealabilă a utilizatorului. Modificările făcute astfel sunt considerate a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ul.

Ultima actualizare: 01.02.2023